ÖĞRENCİ PROJELERİ-2

YİYECEK –  İÇECEK HİZMETLERİ ATÖLYESİNDE NEŞELİ ÇALIŞMALAR

Atölyemizde, öğrencilerimizin ufuklarını geliştirmek ve sektörü tanımak amacıyla konuklar davet ederek uygulamalı çalışmalar yapılmaktadır.

Ankara Kuki!nin emektar ustalarından Şemsettin Usta, Oscar pastahanelerinden Murat Usta, Pastacılar odasından Engin Usta ve Balık Ustası Mehmet Usta atölyemize davet edilmiş ve tecrübelerini bizimle paylaşıp uygulamalı çalışmalarımızda katkılarını öğrencilerimizden esirgememişlerdir. Bu çalışmalar öğrencilerimiz için oldukça verimli olmuştur. Tüm ustalara katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Şemsettin Usta ekibimize pasta konusunda bilgi verirken

Değerli Pasta Ustalarından Engin Usta atölyemize gelerek destekleriyle çalışmalarımızı renklendirmiştir

Degerli pasta ustalarından Murat usta ile pasta yapımı

Mehmet Usta ile yapılan Balıklar ve Su Ürünleri çalışmalarımız

DÜNYA MUTFAKLARINDAN

Mutfak Uygulamaları dersinde öğrenciler Dünya mutfaklarından örneklerde ufuklarını geliştirmek ve sektörü tanımak amacıyla konuklar davet edip dünya mutfaklarından denemeler yaptılar.

Bolones Soslu Makarna

Kavun ve şeftali bardagında meyva suyu

Avusturya pastası

patates topları