T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / ALTINDAĞ - Ankara Olgunlaşma Enstitüsü

ÖĞRENCİ PROJELERİ 1

ÖĞRENCİ FAALİYETLERİ

 

Öğrenci projeleri;
Yumurta Yemekleri
Süt ve sütün besin değeri, sütlü tatlılar
Dolmalar sarmalar el ele
Tavuk eti ve yemekleri
Tatlı atıştırmalık, kurabiyeler

 

Olgunlaşma Enstitüsü 2. Sınıf Projesi: Pestolu Kurabiye


 

1
Hazırlanan Pestonun Hamura Sürülmesi

 

1
Pestolu Hamurun Rulo Yapılması

1
Pestolu Hamurun Dinlendirilmesi

 

1
Pestolu Hamurun Dilimlenmesi

 

1
Pestolu Hamurun Pişirilmeye Hazırlanması
1

Pestolu Hamurun Kurabiyeye Dönüşmesi

 

1
Pestolu Kurabiye

 


Öğrencilerin İşletmelerdeki Beceri Eğitimi Çalışma Fotoğrafları

 

1
Zeytinyağlı Dolmalar

 

1
Krem Karamel

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 05.06.2013 - Güncelleme: 02.11.2017 22:01 - Görüntülenme: 1211
  Beğen | 0  kişi beğendi