T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / ALTINDAĞ - Ankara Olgunlaşma Enstitüsü

HAKKIMIZDA

 

 

17-09-2021

Tanıtım ve pazarlama bölümü, araştırma bölümünün yaptığı etkinlikler doğrultusunda elde edilen veri, tasarım, ürün, desen, doküman ve eğitim hizmetini çevreye, sektöre, yurt içinde ve dışında tanıtan, sergileyen ve pazarlayan; ulusal ve uluslararası fuar, defile, sergi, panel, sempozyum ve benzeri tanıtım faaliyetlerini takip eden; özel günlerde kurumlara fuar, defile, sergi gibi etkinliklerde hizmet satan, basın yayın kurumları ile yazılı, sözlü ve görsel iletişimi sağlayan konusunda danışmanlık hizmeti veren bir birimdir.

 

TANITIM VE PAZARLAMA BÖLÜMÜNÜN YÜRÜTTÜĞÜ ÇALIŞMALAR ŞUNLARDIR:

· Kurumun etkinliklerinin yurt içinde ve yurt dışında tanıtımı için ilgili kurum ve kuruluşlarla iş birliği yapar, basın-yayın organları ile yazılı, sözlü ve görüntülü iletişimi sağlar.

· İlgililerle koordineyi sağlayarak yurt içinde veya yurt dışında sergi ve defileler düzenler ve öğretim yılı boyunca, tam gün tam yıl çalışma esaslarına göre düzenlenebilecek defile, sergi, fuar ve benzeri tanıtım faaliyetlerine katılır.

· Kurumun etkinlikleriyle ilgili olarak video bant, slâyt, film ve benzerlerini hazırlar, katalog, model, gazete, dergi ve bülten çıkararak yayınlar. Bu doğrultuda Kurumun etkinlikleriyle ilgili video, film, bant, slâyt ve benzerlerini hazırlar, katalog, model gazete, dergi ve bülten çıkararak yayınlar. Tanıtım çalışmalarının yer aldığı basın raporları, haber, video, CD ve benzeri her türlü yazılı ve görüntülü ürünlerini saklar ve arşivler.

· Öğretim yılı boyunca, tam gün tam yıl çalışma esaslarına göre olabilecek defile, sergi, fuar ve benzeri tanıtım faaliyetlerine katılımı gerçekleştirir.

· Defile organizasyonu yapar.

· Ülkemizi ziyarete gelen yabancı devlet başkanı eşlerini, TBMM protokol, Askeri protokol ve konuklarını ağırlar.

· Ziyaretçilere Türk Kültürünü tanıtıcı etkinlikler, programlar hazırlar ve demo çalışmalar sunar.

 

 
Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 04.06.2013 - Güncelleme: 05.01.2024 13:39 - Görüntülenme: 2864
  Beğen | 0  kişi beğendi