GİYİM 3

GİYİM3 GİYİM3 GİYİM3

ATÖLYEDE ÇALIŞAN ÖĞRETMENLER

EMEL BAYSAL

İlk ve orta öğrenimini Mardin de tamamladı.
KTYÖ okuluna Türkiye  ikincisi olarak  girdi  pekiyi derece ile mezun oldu.
Siirt Kız Meslek lisesinde  3 yıl öğretmenlik ve müdür yardımcılığı yaptı.
Mardin Kız Meslek Lisesinde 2 yıl müdür yardımcılığı , 6 yıl okul müdürlüğü yaptı
Erzurum da 9 yıl giyim öğretmenliği yaptı
Ankara Yenimahalle Anadolu Meslek lisesinde 14 yıl öğretmenlik ve  giyim bölüm şefliği görevlerinde bulundu
2009 yılından beri Ankara Olgunlaşma Enstitüsünde görev yapmaktadır.
1995 - 2015 yılları arasında  Mesleki  Teknik Eğitim Fakültesinde ara ara derslere girmiştir.

giyim3

NEVİN SANCAR

Aldığı Kurslar

-2009 yılında okul,özel sektör işbirliği çerçevesinde Avrupa Birliği projelerinde görev aldı.

-Kursiyerlere makinecilik eğitimi verdi.

-2014 yılında Gazi Üniversitesi –Milli Eğitim Bakanlığı ve Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde açılan bilgisayar kursuna katıldı.

-2015 yılında işçi sağlığı ve güvenliği semineri aldı.

-2016 yılında bütçe yönetimi semineri aldı

-Okulun açmış olduğu  hafta sonu giyim kurslarında görev aldı.

-Halen giyim 3 atölyesinde ve hafta sonu kurslarında giyim öğretmeni olarak görevini sürdürmekte

TANITIM

MELİHA SAYINALP

G.Ü Mesleki Eğitim Fakültesi, Giyim Endüstrisi ve Giyim öğretmenliği bölümünden 1989 yılında mezun oldu.1990-1992 yılları arasında ilk görev yeri, Beypazarı Kız Meslek Lisesinde göreve başlamış, 1 yıl giyim bölüm şefliği görevinde çalışmıştır. Daha sonra  Seğmenler İlköğretim okulunda Ev Ekonomisi öğretmenliği yapmıştır, 1992 yılından itibaren Ankara Olgunlaşma Enstitüsündeki görevine devam etmektedir.Yüksek lisansını 1997 yılında G.Ü Sosyal Bilimler Enstitüsünde tamamlamıştır. Alanı ile ilgili çeşitli seminerlere katılmış, Halkla İlişkiler ve Organizasyon alanı program çalışmalarında görev yapmıştır.  Enstitünün düzenlediği bir çok yurtiçi ve yurtdışı defilelerinde, METEF organizasyonlarında ve MEGEP programlarında faal olarak çalışmıştır.

FATMA KOÇAK

Yayın: 27.05.2013 - Güncelleme: 02.11.2017 21:35 - Görüntülenme: 1698