ÇALIŞANLARIMIZ

SİBEL PEKGÖZ, 1973 AMASYA

1994 yılında Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Seramik Ana Sanat Dalı’ndan mezun oldu.

1994–1996 yılları arasında Nevşehir Anadolu Kız Meslek Lisesi,(Nevşehir Kültür Merkezinde büyük çapta sergisi)

1996–2004 yılları arasında Konya’da Meram Atatürk Kız Meslek Lisesi’nde seramik öğretmeni olarak atama.

Konya’da Seramik bölümü olarak METEF fuarına katılım.

Konya Selçuklu Belediyesi Seramik Atölyesi kurulumunda aktif görev almıştır.

2004 yılında K.T.Ö. Ankara Olgunlaşma Enstitüsü’ne atanarak halen seramik ve cam teknolojisi bölüm şefi olarak görevini sürdürmekte.

Aldığı Görevler ve Katıldığı Eğitim Faaliyetleri

Olgunlaşma Enstitüleri Program geliştirme çalışması

2009 Mayıs   Erzurum hizmet içi eğitim  merkezi program geliştirme semineri eğitmenliği

2010 Van “Modüler Programları Değerlendirme” semineri

Yurtiçinde düzenlenen kişisel ve karma sergiler

YASEMİN DEMİR, 1969 ANKARA

1994’te Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Seramik ve Cam Teknolojisi Ana Sanat Dalı’ndan mezun oldu.1995 yılında göreve başladı. 2005 yıllarında Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü - Seramik Eğitimi Ana sanat Dalında Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. Ankara Olgunlaşma Enstitüsü’nde Seramik ve Cam Teknolojisi Alanı Öğretmeni Olarak Görev Yapmaktadır.

.2004 Mesleki Eğitim Fakültesi  Uygulamalı Sanatlar Eğitimi Bölümü Grafik Ana Bilim Dalının düzenlediği “Artist Books Workshop”  uluslararası gravür baskı semineri ve sergisi .

.2009 Mayıs Suriye- Halep -  Billerium Sanat Merkezi  Seramik Eğitmenliği

.V Bıenal Del Mosaıco Contemporáneo 2013....Buenos Aires Arjantin uluslar arası  5. Seramik Bienali  seramik sergisi

.2014 "Filipinler için" uluslar arası görsel sanatlar karma sergisi .

.2014 “I. Uluslararası Çağdaş Seramik Sergisi” Abant İzzet Baysal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi

.2014 " Türkiyeden Türkmen Eline " uluslar arası karma Sergi

.2014 "Buluşma" VIII Antalya Karma Sergi

İLKNUR KOÇ, 1971 KIRIKKALE

1992 yılında Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Seramik Ana Sanat Dalı’ndan mezun oldu.

1993-1997 Adana’da Seyhan Anadolu Kız Meslek Lisesi’nde görev yaptı.

1997-2004 Nevzat Ayaz Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesinde görev yaptı

2 yıl süreyle  Ayrancı Ticaret Meslek Lisesinde görevlendirme

2 yıl süreyle  Çankaya Halk Eğitim Merkezinde görevlendirme

2004 ten beri K.T.Ö.  Ankara Olgunlaşma Enstitüsü’nde seramik öğretmeni

Aldığı Görevler ve Katıldığı Eğitim Faaliyetleri

3 yıl süre ile kaymakam olurlu idarecilik görevi

Yurtiçinde düzenlenen karma ve kişisel sergilerde yer almıştır.

SELVİ İLHAN, 1967 KIRIKKALE

1994 Eskişehir Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümünü bitirdi.

1992-1993-1994 yıllarında Anadolu üniversitesi ve kültür bakanlığının Şarhöyük arkeoloji kazısında seramik restorasyonunda çalıştı.

1999 Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Seramik Ana Sanat dalında “Anadolu ‘da Seramik Rytonlar “ konulu tezi ile yüksek lisans eğitimini tamamladı.

1997 Keskin Cumhuriyet İlköğretim okuluna sınıf öğretmeni olarak atandı.Yedi yıl sınıf öğretmenliği yaptı

2004-2010 yılları arasında Ankara Yenimahalle Milli Piyango Başkent İş Okulunda seramik öğretmeni olarak görev yaptı.

2007 yönetmen Şeref Öztürk’ün “cp” adlı kısa metrajlı filminde sanat danışmanlığı yaptı.

2010 KTÖ Ankara Olgunlaşma Enstitüsünde seramik öğretmeni olarak göreve başladı.

Çağdaş Heykeltıraşlar Derneği, Birleşmiş Ressamlar ve Heykeltıraşlar Derneği üyesi. Yurt içinde düzenlenen kişisel ve çok sayıda karma sergilere katıldı. Sanat fuarlarında yer aldı. İki ödülü bulunmaktadır.

Yayın: 30.05.2013 - Güncelleme: 02.11.2017 21:53 - Görüntülenme: 1609