ENSTİTÜMÜZE ZİYARET

11-01-2023
Sırbistan Eğitim Bakanlığı/Orta Eğitim-Öğretim ile Yetişkin Eğitimi Dairesi genel müdürü Sayın Bogoljub LAZAREVİÇ, Sırbistan Eğitim Bakanlığı Mesleki Ortaöğretim ve Eğitim Grubu daire başkanı Sayın Radovan ZİVKOVİÇ, Kraljevo Ormancılık Okulu müdürü Sayın Zoran NİKOLİÇ, "Rade Konçar" Elektroteknik Okulu müdürü Sayın Biljana KOVAÇEVİÇ, Vrnjaçka Banja Öğrenci Yurdu ile Otelcilik ve Turizm Okulu müdürü Sayın Jelena SPASOJEVİÇ,  Novi Pazar Tasarım Okulu müdürü Sayın  Meho CAMOVİÇ, Sırbistan Eğitim Bakanlığı / Mesleki ve Yetişkin Eğitimi Kurulu / Eğitim ve Öğretimi Geliştirme Enstitüsünde pedagog olan Sayın Biljana BARLOVAC ve Belgrad Eğitim Müşavirliği eğitim müşaviri Sayın Dr. Mehmet YILMAZATA, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü, İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanı Sayın Ömer Erkan ERDEVE ve Avrupa Birliği Delegasyonundan Sayın Mehmet Ali Karatosun enstitümüzü ziyaret etmişlerdir. Müze ziyareti, Ebru gösterisi, seramik torna gösterisi ve enstitümüzdeki atölyelerin gezilmesi ile program sona ermiştir.  Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.
11-01-2023

Yayın: 11.01.2023 - Güncelleme: 11.01.2023 09:38 - Görüntülenme: 190